0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Verras de liefde van je leven

Geplaatst op 12 maart 2015 door TheeDirect.nl | Tags: Valentijn, Liefde, TheeDirect.nl | 0 reacties

Vrijwel iedereen kent "Valentijn" als de tijd van het jaar om de liefde van je leven te verrassen. Voor de één een ideaal moment om eindelijk eens romantisch uit de bocht te vliegen, voor een ander slechts een commercieel hoogstandje waar je niet onderuit komt. Persoonlijk: als man zijnde, vind ik het dan ook altijd leuker om mijn vrouw zomaar vanuit het niets te verrassen. Dan is de verrassing altijd groter dan tijdens Valentijn. - en zij, ze is dan gelijk in de zevende hemel.

Hoe kan ik mijn vrouw niet beter verrassen dan met losse thee van TheeDirect.nl. Zij is immers al een theeleut vanaf dag één dat ik haar in mijn leven hebt. - er gaat dan ook geen nieuwe smaak aan haar zintuigen voorbij. Gelukkig voor mij is zij niet van de dure juwelen, deze vind ze verschrikkelijk en onnodig. Nee, juist met een kopje lekkere warme thee en mij in de buurt is haar dag helemaal perfect.

Nu heb ik alleen één probleem: er is wel erg veel keus. Ik twijfel dan ook tussen een aantal smaken. Met name "Liefdesdroom" en "Caribische Liefdesdroom" zie ik wel zitten. Maar aan de andere kant wil ik ook wel een beetje mannelijk en stoer overkomen. Zou ik dan niet beter in de buurt zitten met smaken als: "Dragonwell", "Gunpowder" of "Tempel van de Specerijen". Lastige beslissing om te nemen. Gelukkig kan ik altijd nog via Facebook of Twitter advies inwinnen bij TheeDirect.nl