0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Geschiedenis

TheeDirect.nl is  vanaf de start onderdeel van groothandel ‘Van den Waal’ geweest, welke gevestigd is in Apeldoorn. Van den Waal Apeldoorn is gespecialiseerd in noten, streeksouvenirs, zuidvruchten en zoetwaren en is daarmee een bekend begrip: zowel internationaal- als nationaal. Van den Waal is gespecialiseerd in het samenstellen en leveren van diverse soorten geschenkpakketten op maat. Hierbij zorgt Van den Waal voor gepersonifieerde etiketten en eigen labels. In samenspraak is alles mogelijk.

Onze passie is thee en daarom is TheeDirect sinds 2015 de online webwinkel op gebied van losse thee, theeaccessoires en theegeschenken. Met meer dan 180 soorten thee bieden wij voor elke theeliefhebber voldoende keuze. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden om zelf één of meerdere pakketten, inclusief sticker(s) samen te stellen. Sinds juni 2021 is Theedirect.nl verhuisd van Apeldoorn naar Benthuizen. Nu is Theedirect.nl onderdeel geworden van Meneer Verheul bloem en kado. Waarbij we u kunnen helpen met talloze ideeën voor kadoartikelen of geschenkartikelen. 

Onze webwinkel is 24/7 per week geopend. Je bestelt bij ons snel, gemakkelijk en veilig de lekkerste losse Theeën, accessoires en geschenkpakketten. Wij vernieuwen ons assortiment dagelijks en zorgen voor een ruime keuze.