0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Groene thee

Groene thee

Genieten van de frisse lichte smaak van groene thee

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groene thee

De populariteit van groene thee is de laatste jaren enorm toegenomen dankzij de gezonde, beschermende werking die aan de thee wordt toegeschreven. Groene thee bevat veel vitamines en mineralen, zoals bijvoorbeeld calcium, magnesium, fluoride en ijzer.

Groene thee is een ongefermenteerde thee, die voornamelijk in China wordt geproduceerd. Om de beste kwaliteit te behalen, worden alleen de toppen van de bovenste bladeren van de plant geoogst. Tijdens het bereidingsproces wordt ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk zuurstof bij de bladeren komt, waardoor de thee zijn groene kleur behoudt. Ook krijgt de thee hierdoor een frisse, lichtzoete nasmaak.

Deze thee is net als zwarte thee afkomstig van de bladeren van de Camellia Sinensis. – waar witte thee juist afkomstig is van de eerste jonge knoppen, is groene thee juist weer van de jonge blaadjes, de beste groene thee plukt men dan ook in de droge moessontijd. Na het plukken stoomt men de bladeren om vervolgens bij een lage temperatuur te doen laten drogen. Dit is het fermentatie proces. Zo blijft Groene Thee zijn optimale smaak behouden.

Bij TheeDirect bestel je de lekkerste losse groene thee online. Onze thee is van de hoogste kwaliteit en beste samenstelling. Bestel jouw groene thee voor 15.00 uur en ons team verstuurd de bestelling dezelfde dag nog, wel zo fijn! TheeDirect de lekkerste losse thee online!