0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Kruidenthee

Kruidenthee

Kruidenthee met heilzame werking en heerlijke smaken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kruidenthee

Al zolang mensen thee drinken, wordt thee gebruikt als hulpmiddel tegen alledaagse klachten. Hiervoor moeten natuurlijk wel de juiste kruiden gekozen worden. Kruiden hebben weinig tot geen bijwerkingen en zijn dus een goede keus wanneer men milde of matige klachten heeft aan bijvoorbeeld maag, darmen, spieren of gewrichten. Sommige kruiden zijn bovendien bijzonder rijk aan bepaalde vitaminen en mineralen, welk een goede aanvulling zijn voor je lichaam.

Kruidenthee, ofwel tisane is net als vruchtenthee niet afkomstig van de Camellia Sinensis. Hoewel het lekkere goedje wel wat weg heeft van een heerlijk theetje, is het eerder een drankje op basis van een verscheidenheid aan kruiden.

Wel is kruidenthee afkomstig van diverse planten. De Fransen noemen het daarom ook tisane, ofwel een warm drankje gemaakt van gerst. Bladeren welke gebruikt worden zijn veelal afkomstig van brandnetel, rooibos, bonenkruid, bosaardbei etc.

Al met al is het een lekker drankje welke het ook goed doet bij ziekte.

Bij TheeDirect bestel je de lekkerste losse kruidenthee online. Onze thee is van de hoogste kwaliteit en beste samenstelling. Bestel jouw kruidenthee voor 15.00 uur en ons team verstuurd de bestelling dezelfde dag nog, wel zo fijn! TheeDirect de lekkerste losse thee online!