0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rooibos thee

Rooibos thee

Genieten volle kruidige smaken en aroma's van rooibos thee

Rooibos thee

Rooibosthee is afkomstig uit Zuid-Afrika. Van nature bevat de plant groene bladeren, maar tijdens het fermenteren verandert de kleur naar rood, waar de thee zijn naam aan te danken heeft. De thee bevat geen schadelijke stoffen zoals theïne, cafeïne of tannine. Hierdoor is de thee gunstig om te drinken wanneer je last hebt van maag- of darmproblemen en zelfs hart- en vaatziekten.

Rooibos lijkt op thee maar is afkomstig van een plant uit de vlinderbloemenfamilie, namelijk de “Aspalathus Linearis”, deze komt veel voor in Zuid-Afrika. Hier wordt de plant dan ook geplukt, gestampt en in de zon gelegd voor de oxidatie.

Rooibos is een ideale thee voor mensen die geen cafeïne mogen hebben. Mede door de inhoud van vitamine C, ijzer en calcium is het warme goedje perfect voor de nachtrust.

Vergeet niet dat losse rooibos thee zetten uit twee infusies bestaat: eerst dient men het eventjes in heet water te laten trekken, dit zodat de branderige smaak verdwijnt, vervolgens gooi je dit water weg. Uiteindelijk volgt de tweede infusie: het iets langer later trekken dan een gemiddeld kop thee.

Bij TheeDirect bestel je de lekkerste losse rooibos online. Onze rooibos is van de hoogste kwaliteit en beste samenstelling. Bestel jouw rooibos voor 15.00 uur en ons team verstuurd de bestelling dezelfde dag nog, wel zo fijn! TheeDirect de lekkerste losse thee online!