0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Theepauze tijdens training 4Daagse

Geplaatst op 25 februari 2015 door TheeDirect.nl | Tags: theepauze, 4Daagse, 4Daagse Apeldoorn, 4Daagse Nijmegen, thee, monniken, fit voor de dag, boerenland, goedemorgen, frisse wind, stilte, wandelen, wandelsport, losse thee, theedirect | 0 reacties

Het plannen van een goede wandeling tijdens een theepauze

Kriskras door Nederland trekken onder het genot van losse thee in een thermoskan, waarom niet? Nederland is met zijn 12 provincies en omliggende Waddeneilanden een ontdekkingstocht meer dan waard! Niet voor niets trekken honderden wandelaars er dagelijks op uit met hun rugzak. Allemaal zijn zij gedreven door één dezelfde passie, namelijk onze rijke natuur en monumenten van cultuurhistorische waarde.

Wandelen is altijd al een belevenis geweest voor zowel jong als oud. Met de juiste wandelschoenen aan kan je stad en land urenlang verkennen. Onderweg langs en door weilanden, heidevelden, modderpoeltjes en heuvelruggen is het altijd handig om brood en water bij je te hebben. – ook een thermoskan met thee is zeker niet verkeerd voor het energieverbruik.

Het drinken van thee is goed voor het energieverbruik. Het houd
je weerstand op peil zodat geen weg te ver is.

Onderweg kom je die verscheidenheid aan wandelaars tegen: de natuurliefhebber dat alles goed in zich wil kunnen opnemen, amateurwandelaars welke aan het trainen zijn, de meer ervaren wandelaar of zelfs de long-distance wandelaar die in een rap tempo voorbij loopt. Allemaal onderweg naar hun eindbestemming, genietend van al het mooist tijdens hun voettocht.

Misschien bent u wel voor de 4Daagse van Apeldoorn aan het trainen, of heeft u er zelfs al meerdere gelopen, zoals de 4Daagse van Nijmegen. Voor vertrek nog even een kopje losse thee. – de smaaksensatie neemt u alvast mee de natuur in. Eventjes is het alsof het bos in de woonkamer aanwezig is. Met de ogen gesloten gaat het laatste slokje achterover. Heerlijk, zo’n begin van een lange wandeldag.

Bij TheeDirect.nl is er een verscheidenheid aan heerlijke theeën voor diverse wandeltochten. Zo hebben wij: ‘Stilte’, ‘Frisse Wind’, ‘Goedemorgen’, ‘Boerenland’, ‘Fit voor de dag’ of zelfs ‘Monniken’ voor wie op zoek is naar absolute rust en eenvoud. Keus genoeg voor een mooie start van de dag!