0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

TheeDirect.nl, de lekkerste theeën online!

Geplaatst op 4 februari 2015 door TheeDirect.nl | 0 reacties

TheeDirect.nl, de lekkerste theeën online TheeDirect.nl, de lekkerste theeën online

Thee heeft door de jaren heen heel wat harten verwarmd, liefde geschonken en veel huizen tot een fijn thuishaven gemaakt. TheeDirect.nl is online en daar zijn we trots op! In samenwerking met onze online partner Bigbridge.nl is TheeDirect.nl vandaag gelanceerd. In onze online webshop vind je de beste theeën en accessoires. Kijk gerust eens rond en snuffel tussen de lekkerste theeën! We hebben onze uiterst best gedaan om onze theeën zo goed mogelijk te beschrijven, eigenlijk missen we alleen nog maar de geur en de smaak;-)

TheeDirect.nl wil eigenlijk maar één ding: Jou en al je vriendinnen inspireren op gebied van thee. TheeDirect.nl is altijd op zoek naar de beste theesoorten. We zijn voortdurend op zoek naar thee en verbeteren ons aanbod continue. Bezoek daarom onze webshop regelmatig om goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontdekkingen.

Wij willen jou inspireren en de lekkerste theeën bij jou thuis brengen en je kennis laten maken met de verscheidenheid van thee!  Of het nu gaat om een zwarte thee die jou op maandagochtend voor je werk op gang helpt of die heerlijke groene thee die heerlijk ontspant in het weekend.

TheeDirect.nl heeft een groots assortiment in de lekkerste theeën en inspireert jou!

Via dit blog houden we je regelmatig op de hoogte over lekkere theerecepten, nieuw ontdekte theeën of helpen je met inspiratie om jouw vriendinnen eens lekker te verwennen met een High Tea. En daarmee gaan wij net dat stapje verder, verder om jou te helpen!

Naast dit blog zijn we ook actief op social media. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties.

Natuurlijk kan je ons ook helpen! Heb je suggestie of verbetering? Laat het ons weten en maak kans op een leuke attentie bij het maken van een bestelling in onze webshop.

Tot snel ;-)

Team TheeDirect.nl