0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Thee, een wereld vol nieuwe accessoires

Geplaatst op 24 maart 2015 door TheeDirect.nl | Tags: accessoires, losse thee, TheeDirect.nl | 0 reacties

Als je niet zo bekend was met losse thee en altijd al een echte koffieleut bent geweest, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. - zeker op het gebied van accessoires. Deze blog is dan ook echt bedoeld voor een ieder die nieuw is op dit gebied en alles dat erbij komt kijken. Echt de moeite waard om even lekker door te lezen of aan je vriendinnen te laten zien. Het blijft namelijk niet bij het zakje losse thee dat nu of straks voor je staat. In een andere blog lieten wij al zien hoe je het houden van thee nog leuker kan maker, in deze blog geven wij o.a. tips voor je eigen theeruimte en de volgende keer kan je meer lezen over het opbergen van je theetjes.

Creëer alvast je eigen theeplekje in de keuken 

theekokerIs de keuken nu het domein van je man met z'n grote trots: de koffiemachine, waar jij af en toe ook gebruik van mag maken? - dan zal hij toch echt even moeten inschikken, want dit gaat de plek worden waar jouw nieuwe waterkoker voor losse thee komt te staan. Deze heeft een ingebouwde timer voor de juiste temperatuur, zo is je thee altijd precies zoals het hoort te zijn. Zorg ervoor dat je deze goed schoon weet te houden zodat het respect afdwingt. - "Let it sparkle and shine!". - De koffiemachine van je man begint namelijk al aardig stoffig te worden.

Je eigen lade voor de accessoires

4cfecb51c763c9e928a2f0be42be49fbHeb je een lade in de keuken vol met allerhande rommeltjes, kijk dan eventueel wat je weg kan doen en wat ergens anders nog bij past. Deze lade gaan we namelijk mooi maken voor alle prachtige accessoires voor bij jouw losse thee. Zo heb je altijd lekker snel de juiste spullen bij de hand. Denk daarbij aan:  een opscheplepel, theezeef, knijper of thee-eifilterzakjes, de matcha klopper en een timer voor het geval je een gewone waterkoker bezit.  Verder kan je eventueel met houten latjes vakjes creëren voor het opbergen van potjes, blikjes en/of overige accessoires.

Stapje verder: je eigen theemuur- en tafeltje

53bee7f94d7486248a745f884286160eBij een mooie ruime woonkamer zou je een knus plekje kunnen creëren. Koop dan vandaag nog een emmer verf, geef een leuk kleurtje aan de muur en richt hier je eigen thee ruimte in. - alsof je midden in een klein winkeltje zit. Aan de muur kan je dan al je losse theeën kwijt in een landelijke kast of op een stel prachtige planken. Nog een paar bijpassende lijsten halen, mooie sfeerplaatjes uitprinten en even alles vormgeven. Dan is jouw eigen theeplekje af. Ook leuk als vriendinnen over de vloer komen. - vergeet zeker de lekkernijen niet, dan is alles compleet. Heb je nog steeds ruimte over, dan zou een leuk tafeltje voor twee ook niet verkeerd zijn.