0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Thee: een mannen of vrouwending

Geplaatst op 9 maart 2015 door TheeDirect.nl | Tags: toekomst, vrouwen, mannen, reclame, thee, theedirect | 0 reacties

'Thee is belangrijker dan kogels' zei Winston Churchill tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit warme goedje was dan ook hét geheime wapen van Engeland: 'wat ons sterk houd is thee '. Binnen twee dagen na de oorlogsverklaring tegen Duitsland, werden er grote voorraden thee ingezameld en verspreid door het hele land, dit om het hoofd helder te houden van de ondergang door Duitse bombardementen. Twee gram thee per persoon per week voor mensen boven de leeftijd van vijf jaar, genoeg voor twee of drie kopjes per dag van slappe thee. - beter was er destijds niet.

Wat maakt thee zo geliefd

Gemiddeld drinken we bij elkaar 3,5 kopjes thee per dag, waarvan het gemiddelde 165 miljoen kopjes per dag of 62 miljard kopjes per jaar bedraagt. – het werkt soms helend en zorgt voor een warm en comfortabel gevoel. - bij zowel mannen als vrouwen. Hoewel mannen over het algemeen meer bekend staan als "Koffiedrinkers" zijn er ook meer dan genoeg mannen die thee kunnen waarderen.  - evengoed als vrouwen die koffie heerlijk vinden. De volgende quote kwamen wij tegen op het internet:

"Echte mannen drinken wat ze maar willen. Nep 'echte' mannen drinken alleen
wat andere nep 'echte' mannen van hun verwachten. Zoals bier of andere dranken."

Bij vrouwen denk je bij thee gelijk aan het ideaalplaatje: met een huispak op de bank, Thee voor mannen of vrouwencroissantjes erbij en een heerlijk kop thee. Bij mannen zie je niet direct een plaatje voor je. Wat dit betreft zijn er nog genoeg opties te ontdekken voor de theehandel. - want is thee naast zijn zachte, warme liefhebbende uitstraling in tal van reclames niet ook: woest, avontuurlijk en spannend? - en zouden dames het niet heel erg kunnen waarderen wanneer het volgende reclame spotje dat voorbij komt een woest aantrekkelijke man, vuur, actie en een gevaarlijke berg als ingrediënten heeft? Dan hebben ze bij het volgende kopje iets om over weg te dromen: en wij mannen kunnen massaal aan de thee omdat het opeens erg stoer is.

- Ik zie nieuwe mogelijkheden...

Bij TheeDirect.nl zijn er zat stoere mannentheeën te bestellen, check snel onze webshop om deze spannende theeën te vinden.