0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Thee bij post via Snailmail & Postcrossing

Geplaatst op 17 februari 2015 door TheeDirect.nl | 0 reacties

Thee bij snailmail en postcrossing

Steeds meer mensen die post verzenden doen er als lekker extraatje thee bij. Je zou het kunnen vergelijken met een verjaardags of valentijnskaart dat je krijgt. Het insluiten van een extraatje maakt een dag uit het leven van de ontvanger namelijk heel speciaal. - Niet alleen voor de verzender maar ook voor de gelukkige ontvanger.

Wat ooit begon met een leuk initiatief vanuit de website van 'Postcrossing', lijkt steeds meer mensen bezig te houden. Via Postcrossing sturen mensen op basis van een verkregen adres een kaartje naar iemand anders in de wereld, zodra dit kaartje in ontvangst is genomen krijgt hij/zij een kaartje terug. Op een gegeven moment gingen er niet enkel kaartjes de wereld rond, er werden ook enveloppen met zakjes thee verzonden. Meestal een lievelingssmaak van de verzender.

Via Postcrossing sturen mensen op basis van een
verkregen adres een kaartje naar iemand anders in de wereld

Ook mensen die aan 'Snailmail' doen verzenden steeds vaker post met een zakje thee. In de meeste gevallen gaat het dan om een zakje uit de plaatselijke supermarkt. Snailmail is een manier van post verzenden naar 'penpals', ofwel mensen met wie je briefwisselingen kan houden. Deze bevinden zich vaak in het buitenland maar ook binnen Nederland zijn er veel briefwisselingen. Deze brieven gaan in een creatief versierd enveloppe met leuke kleine hebbedingetjes. Zo is ieder ontvangen enveloppe weer een mooi cadeau.

Doe jij ook aan Postcrossing of Snailmail? - verras de ontvanger dan met een vrolijk proefzakje thee uit het groot en gevarieerd aanbod van TheeDirect.nl. - een bijzonder en leuk geschenk om te krijgen, mede door de verrassende smaak.