0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Pinksteren een moment van rust en bezinning

Geplaatst op 18 mei 2015 door TheeDirect.nl | Tags: biologische thee, Gebroken, Gips, Pinksteren, Taart, Chihuahua, losse thee | 0 reacties

Zo, zo... mei is wel echt een feestmaand hoor! - tegen het eind van april hadden wij Koningsdag, toen Hemelvaartsdag en nu alweer Pinksteren. De innerlijke batterij kan weer opladen (als ik deze al bezit?) en ik kan lekker veel kneden, vormgeven en bakken. Pinksteren is de ideale dag om een heerlijke taart te gaan maken. Hoewel acht van de tien taarten instorten kan mij dit nu niet meer overkomen: mijn beste vriendin Iris komt helpen!

Als iemand lekkere taarten kan creëren is het Iris wel. - zij werkt namelijk in het wereldje van de patisserie en is dus banketbakker van beroep. Als "finishing touch" laat zij altijd een pootafdruk van haar chihuahua 'Diva' achter op de taart. - best bijzonder toch? Deze keer zullen we het zonder haar pootje moeten doen, deze ligt namelijk in het gips nadat er een deegroller op terecht kwam. #armediva. - ach, met een kop thee redden wij ons ook wel.


Fragment uit mijn dagboek:

Lief luistervinkje,

Ik heb Iris nog niet verteld hoe de deegroller precies op de pootjes van Diva terecht is gekomen. En daarmee ook niet dat ik er helaas schuldig aan ben. In een onoplettend moment glipte het geval uit mijn handen bovenop haar chihuahua. Gelukkig ontwaakte Diva kort erna weer en waren alleen haar voorpootjes gebroken. Toen heb ik het diertje maar een kommetje losse thee gegeven waardoor zij er weer tegen aan kon, in elk geval tot Iris er weer was. Notitie aan mijzelf: laat Diva niet meer in de keuken.


8bf6062c96afe68a083fe513b864a6b0Ergens is het best een zielig gezicht: Diva in het gips. Gelukkig voor haar zijn er zat leuke speeltjes om de dag feestelijk door te kunnen komen. Voor mij trouwens ook: mijn vader heeft namelijk biologisch thee voor mij besteld. Altijd lekker!

Als Iris en ik klaar zijn met onze taart komt de grootste verrassing van deze hele pinksterdag: een kledingsetje voor Diva. Waarom? - omdat ik mij toch wel schuldig begon te voelen. Bij het kledingsetje zitten ook een paar warme sokjes om het gips te verbergen. #gosh. Hopelijk komt de chihuahua van Iris er snel weer bovenop: deze thee smaakt toch anders zonder haar bijzondere pootafdruk bovenop de taart.

Liefs, Sandra@Blogging