0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Pasen vier je samen met onze losse thee

Geplaatst op 26 maart 2015 door TheeDirect.nl | Tags: pasen, losse thee | 0 reacties

Mijn kinderen rennen vrolijk en boordevol energie door de woonkamer, ze hebben op school gehoord dat Pasen weer voor de deur staat. In gedachten zien zij de chocolade eitjes, lekkere koeken, fruitthee, en heerlijk paaseten al helemaal voor zich staan. Zo zijn kinderen nu eenmaal. Zeg nu zelf wat is er niet fijner dan voorpret? - een vaas plaatsen met takken waar eitjes aan kunnen hangen, gele kuikentjes hier en daar, een paashaas knutselen,  een andere vaas voorzien beschilderde eieren en uiteraard de rest van de woonkamer vrolijk aankleden. Heerlijk, vooral met een kopje lekkere losse thee erbij!

pasen3Ik weet nog goed hoe Pasen eruit zag toen ik nog kind was en alleen maar gewone thee kende, nu probeer ik het zo mooi en goed mogelijk te organiseren voor mijn eigen kinderen en onszelf als ouders. - altijd weer een heel karwei. Als kind besef je niet altijd hoe druk je ouders ermee bezig zijn en wat er zoal aan voorbereiding bij vooraf gaat. Pasen is naast een vrolijk kinderfeest vol lekkere eitjes en heerlijke theetjes ook een Christelijk feest. - met Paasviering viert men de verrijzenis van Jezus uit de dood. Het bijzondere verhaal waarbij het levenloze lichaam van Jezus opeens weg is en de grot daarmee leeg, kil en verlaten achterblijft. - vond ik als kind trouwens best een griezelig verhaal.

Nu ben ik zelf moeder van twee kinderen, en ik
herken hun vreugd als geen ander...

f52a98b1220ca6bafc1f29aafe47e1b6Op het moment van schrijven geniet ik van een kopje thee met Mango Flip. Het was even kiezen of ik één of twee theelepels ging opscheppen uit mijn vrolijk theeblik. Mijn kinderen zijn hun paashaas aan het inkleuren. Als zij klaar zijn verwen ik hun met een lekkere paaskoek en fruitthee speciaal voor kinderen. Weer denk ik even terug aan mijn ouders, want Pasen is en blijft een echt familiefeest. In gedachten zie ik mijzelf nog altijd druk eitjes beschilderen met zo'n plastic eierhouder. - ik pink een traantje van geluk weg. Nu ben ik zelf moeder van twee kinderen en ik herken hun vreugd als geen ander. En ik... als moeder zijnde, mag van manlief straks een extra bestelling doen op TheeDirect.nl. Waarom? Omdat ik maandagavond deze twee speciale dagen afsluit met een geweldig High Tea voor mij- en mijn vriendinnen.

Mijn Pasen kan niet meer stuk!
bunnies2