0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Theemuseum de Theefabriek

Geplaatst op 12 februari 2015 door TheeDirect.nl | 0 reacties

Leuk dagje uit in het theemuseum De TheeFabriekIn het plaatsje Houwerzijl te Groningen ligt het enige echte Nederlands Theemuseum. - binnen de muren van dit historisch pand maakt u als bezoeker een ontdekkingstocht waarbij alle zintuigen op de proef worden gesteld. - Alles mag, alles kan: kijken, ruiken en zelfs aanraken. Ook zie je waar thee wordt verbouwd en hoe een theeplant er eigenlijk in het echt uit ziet. Van het plukken van blaadjes tot aan de verwerking toe. Een leerzaam proces waar je na een bezoekje nooit meer over uitgepraat raakt.

Vele antwoorden zullen verkregen worden: wat is een nursery, wat is een theefabriek, wat zit er in thee, hoe zijn Nederlanders ermee in aanraking gekomen en hoe worden al die vreemde smaakjes eraan toegevoegd? - Geen vraag is te gek om beantwoord te worden in het theemuseum van de De Theefabriek te Houwerzijl.

Het is nog eventjes geduld hebben wanneer u dit museum wilt gaan bezoeken, deze is namelijk pas vanaf april weer geopend.

In de tussentijd kunt u alvast flink wat ervaring op doen met de vele smaakvariaties dat wij van TheeDirect.nl u te bieden hebben.