0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Moederdag je zal het maar vergeten

Geplaatst op 4 mei 2015 door TheeDirect.nl | Tags: moederdagthee., Moederdagcadeau. losse thee, Sandra, Moederdag | 0 reacties

Moeder”, zelf ben ik het nog steeds niet en hoewel mijn eierstokken al aardig rammelen bij elke baby dat ik tegen kom: lijkt het alsof de tijd voor mij nog even stil blijft staan. Ik moet namelijk eerst nog mijn eigen “Mister Grey” aan de haak zien te slaan. - en waar doe je dat? Hoewel ik ieder weekend in menig gezellig tentje mijn thee achterover sla, lijkt het alsof ik onzichtbaar ben. Ik snap eigenlijk niet waarom ik het nog doe, heb thuis nog losse thee genoeg. Klaarblijkelijk heeft mijn moeder meer succes dan ik.

Ja, mijn moeder: ongeacht haar leeftijd van in de zestig, is zij nog altijd het stralend middenpunt als het op mannen aan komt. Het lijkt wel alsof de tijd haar niet verslaat en continue met mij het gevecht aan gaat. Juist, moeder heeft altijd beet. En hoewel Moederdag voor de deur staat wil ik haar ondanks haar jaloersmakende uitstraling zeker niet overslaan. Ze mag immers best weten dat zij iemands moeder is- en daarmee aardig op leeftijd is. Misschien geef ik wel een shirt met haar leeftijd erop cadeau, of een kapster dat haar kleurspoeling eruit weet te krijgen waardoor zij de gezonde grijze krullen weer terug krijgt.


Fragment uit mijn dagboek:

"Moeder zijn is toch niet alleen veel, heel veel wasgoed en incasseren?
Volgens mij is er ook nog zoiets als samen thee drinken en chocolade eten."

Lief dagboek,

Misschien wil ik wel helemaal geen moeder worden, dan krijg ik een dochter welke ook weer mooier dan mij is. – kan ik mijzelf net zo goed direct achter het behang plakken. Maar toch… het heeft ook wel weer zijn voordelen.

live_comm_6716Voordelen van het moederschap:

(A) Knappe vaders op het schoolplein
(B) Samen aan de thee, kan mooi van haar zakgeld.
(C) Ouderavond met een sexy leerkracht
(D) ….. deze houd ik voor mijzelf.


 

Genoeg gedroomd, eerst de juiste man maar eens zien te vinden. Wat mijn moeder betreft bestel ik wel iets leukst op TheeDirect.nl: keus genoeg, waaronder zelfs een  Moederdag Special. En jij… wat ga jij eigenlijk voor je leuke lieve geweldige knappe moeder doen?

Liefs, Sandra @Blogging