0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Losse thee een verwennerij tijdens Vaderdag

Geplaatst op 15 oktober 2016 door TheeDirect.nl | Tags: tough guy rough day., vaderdag, losse thee | 0 reacties

Vaders zijn al tijden niet meer de mannen die op ‘zondag het vlees komen snijden’. Ze zijn steeds meer op de voorgrond getreden in het gezinsleven en nemen daarmee een even zo belangrijke rol in beslag als moeders. Leuke dingen ondernemen met de kinderen is dan ook van belang voor de moderne vader. Tegenwoordig heb je zelfs 'Papadag'. - Zo kunnen vaders één vaste dag in de week voor hun kinderen zorgen, zonder dat hun loon erop achteruit gaat. Vaders zijn van cruciaal belang in de opvoeding van het kind en verdienen alle eer om één dag in het jaar volledig in het zonnetje gezet te worden. Vandaar dat ik een echt mannen theetje voor hem ga kopen.

Vaderdag vier je met de kinderen én natuurlijk thee ;-)Vaders, je hebt ze in alle soorten en maten: 'De ruwe 'bolster, blanke pit' of juist de 'altijd afwezig tijdens werk' vader. Dan heb je nog de 'ik maak altijd tijd voor je vrij' of de 'moeder-achtige ofwel zorgzame' paps. En niet te vergeten de 'sportfanaat' of de 'het café is mijn thuis' vader. Zelf heb ik een 'ruwe bolster, blanke pit' achter mij staan. Hij komt het liefst stoer voor de dag maar diep van binnen is die gewoon heel erg lief. Vandaar dat ik Vaderdag zeker wil gaan vieren. We zetten zijn koffie even aan de kant voor een lekker kop losse thee. - een écht vader en dochter momentje.


Fragment uit mijn dagboek:

Lief dagboek,

Ouders heb ik altijd enorm belangrijk gevonden in mijn leven en ik zou dan ook echt niet weten waar ik vandaag de dag zou zijn zonder hun. Uiteraard komt er ooit een moment van loslaten en afscheid nemen, ze gaan immers niet altijd mee. Vandaar dat ik ieder waardevol moment met hun weet te koesteren. Ondanks mijn eigen eigenschappen: zoals de liefde voor thee en creatief bezig zijn in- en om mijn woning, zijn dit de mensen die mij gevormd hebben. En tuurlijk we zeggen in ons dagelijks leven veel te weinig hoeveel iemand voor ons betekent. - en misschien wachten wij wel tot het te laat is. Daarom wil ik mijzelf nog eens extra meegeven dat respect voor je ouders erg belangrijk is. Laat ze dagelijks even weten hoe belangrijk zij wel niet zijn.


Drink lekkere loss thee met de kinderenIk heb zojuist een stukje in mijn dagboek geschreven over hoe belangrijk ouders wel niet zijn. Het is dan ook erg mooi dat er zoiets als Vader- en Moederdag bestaat. Wanneer ik terug blik op mijn leven krijg ik een brok in mijn keel. Wat een hoop mooie momenten delen wij toch. - en weet je papa is gewoon echt mijn maatje al hoort hij dit niet graag. Hoe belangrijk is Vaderdag voor jou en gaan jullie ook samen aan de thee?

Liefs, Sandra@Blogging