0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Koningsdag 2015 bij TheeDirect.nl

Geplaatst op 20 april 2015 door TheeDirect.nl | Tags: Koningsdag thee, Koningsdag, 2015, losse thee, theedirect | 0 reacties

Het is weer bijna zover, de meest feestelijke gebeurtenis van Nederland: Koningsdag! De dag waarop iedereen (waaronder ik) vrij is, en de straten en daarmee ook pleinen flink wat te verduren hebben. Elke binnenstad staat namelijk vol met kraampjes, oud Hollandse ambachten en lekkernijen. Ook is er hier en daar meer dan genoeg te beleven. Juist op deze dagen heeft men namelijk geen vergunning nodig voor het houden van een kraampje. –  en weet je, stiekem lijkt dit mij ook wel leuk! (al is het maar een gebakkraam)


Fragment uit mijn dagboek:

"Oranje tompoucen moet ik trouwens ook nog kopen,
hoeveel dozen passen er eigenlijk in mijn koelkastje?"

Lief dagboek,

Binnenkort is het Koningsdag en hoewel ik nog geen thee besteld hebt vroeg ik mij af hoe dit met jou zit: – kan jij eigenlijk wel een dagje zonder thee of beter gezegd; zonder mij? Ik las op TheeDirect.nl dat de "Koningsdag 2015" thee in de aanbieding is… zal ik?


 

fbe9784bc36e5aa2c4e936caf559ca5eAanstaande Koningsdag zal grootst gevierd worden in de stad Dordrecht, een enig eiland (volgens de foto's) gelegen aan de Merwede. O, en dagboek vraag mij maar niet wat de Merwede is, dan zal ik Google moeten raadplegen. Terwijl ik aan mijn thee zit vraag ik mij af waarom ik nooit in Dordrecht ben geweest, zal ik toch eens gaan? Welke kleding ga ik eigenlijk dragen op deze bijzondere dag: twijfel tussen Hollandse klederdracht of een knaloranje broek met witte franjes en swinging sixties broekspijpen. – kon ik maar theeblaadjes lezen, deze weten immers altijd raad.

O, en weet je wat mij ook zo leuk lijkt: onze Koning ontmoeten. – ik zie het al voor me hoe wij (ik en Willem) straks samen in de bioscoop zitten, graaiend in één popcornbak #zucht, ik mag hem vast wel even lenen van Máxima. Mijn vriendinnen gaan trouwens uitgebreid stappen en feesten op maandagavond, het schijnt er behoorlijk los te gaan. Zelf zit ik dan in een pyjama op de bank Sissi te kijken. – best toepasselijk hoor, voor mensen als mij. Ik heb alles in de buurt: ijs, cake, koekjes en bovenal lekkere Koningsdag thee. Ik heb er al zin in!

Liefs, Sandra @Blogging