0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Je eigen theeproeverij en rondleiding

Geplaatst op 19 februari 2015 door TheeDirect.nl | Tags: losse thee, rondleiding, theeproeverij, theedirect | 0 reacties

Een theekistje is het eerste wat wij aantreffen wanneer we bij iemand op visite gaan. - het is een bekend Nederlands gewoonte. Creativiteit op theegebied zal je zelden ergens aantreffen. – wel staat er in bijna ieder huishouden een koffiemachine. Dat er op theegebied ook veel te beleven is staat niet altijd even centraal. Het kan romantisch, intiem, warm of liefdevol zijn zo’n theegebeuren. Vooral wanneer de bereider het goed uitvoert. Even de ‘Matcha’ (fijn groene poederthee) opkloppen met de ‘Match’ klopper of juist die nieuwe losse thee van ‘TheeDirect.nl’ tentoonstellen aan je visite: er gaat een wereld voor hun open en je hebt gelijk bijzonder gespreksstof. – verder is het nooit verkeerd om veel variaties in huis te hebben, een High Tea zou zo zomaar spontaan kunnen ontstaan.

Verder kan je thee op bijzonder veel leuke manieren opbergen. – een potje voor iedere variatie waardoor je een eigen theewinkeltje lijkt te hebben. Al die potjes/blikjes (binnenkort de leukste blikjes op onze webshop) staan immers best leuk zo bij elkaar. Tevens kan je ook je eigen theezakjes ontwerpen, afdrukken en samenstellen. Leuk om cadeau te doen maar ook om te krijgen.

Zodra ik weet dat er visite langs komt is mijn woonkamer de ‘place to be’: na een uitgebreide rondleiding in onze keuken, waar alle leuke potjes thee staan met de meest aparte namen voeg ik er vaak nog een interessant verhaal over de afkomst aan toe. Van daaruit loop ik met de visite door naar de woonkamer waar mijn rode ‘Shanghai’ theepot staat. Deze is nog goed warm dankzij zijn even zo mooi gedetailleerde theewarmer.

In de keuken hebben mijn gasten al een selectie kunnen maken wat het beste bij hun aansluit.tea_shelf Terug in de woonkamer is het altijd net een High Tea, zonder de lekkere hapjes: dan wel weer met een lekkere cupcake van vrouwlief. Zodra we heerlijk bijgepraat hebben sluit men de deur achter zich dicht en kunnen ze niet wachten om weer gezellig langs te komen. – volgens mij ligt dit grotendeels aan de thee maar ook voor een deel aan mijn gastvrijheid. Zodra mijn visite de deur uit is zie ik hun buiten al twijfelen: “zullen wij ook een theeruimte maken in onze keuken?”

Bij ‘TheeDirect.nl’ heeft u altijd en overal een ruim aanbod aan thee, vóór 15.00 besteld ligt het morgen al op je aanrecht. – snel en op tijd voor de volgende visite. Tevens kunt u ten alle tijden bij ons terecht voor leuke accessoires. ‘Thee, een belevenis van historische waarde’.

Tom de Vries