0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

‘Ik-dagje’ met jouw losse thee

Geplaatst op 20 februari 2015 door TheeDirect.nl | Tags: quality time, losse thee, theedirect | 0 reacties

stock-footage-young-businessman-sitting-with-smartpone-and-drinking-tea-at-home

Weekend, niet altijd meer het traditioneel zaterdag op zondag gebeuren. Een moment van bezinning of toch nog eventjes doorhalen waar je doordeweeks niet aan toe kwam. De één werkt op zaterdag en de ander weer op zondag. Tijd voor elkaar is er dan toch één dagje minder. Wie geluk heeft kan nog altijd genieten van een gezamenlijk weekend. Toch hoeft dat ene dagje in de week dat je alleen of met de kinderen thuis zit niet altijd saai te zijn. Je kan deze ene dag ook zien als een ‘Ik-dag’, ofwel jouw verwendag.

Zodra je partner de deur uitgaat zorg jij ervoor dat alles al klaar staat: iets lekkers (vergeet dat dieet even), heerlijke theevariaties, een goede film, de juiste muziek, lekker sporten of toch die ene hobby waar je de laatste tijd maar niet aan toe kwam. Dit is de dag waarop voor jou alles in zijn element is. Vergeet vooral niet je afspraken af te zeggen, het zou immers zonde zijn als er onverwacht iemand voor de deur staat. Is je Ik-dag opeens een Wij-dag.

Eventjes helemaal in je element zijn op jouw 'Ik-dag',
omdat je lichaam behoefte heeft aan rust en bezinning.

Een dag als deze is extra speciaal wanneer de speciale theemok op je salontafel staat. Als deze er staat weet jij dat dit jouw dag is. Zodra je losse thee: of dit nu ‘Summer Punch’, ‘Opa’s Fruittuin’ of juist ‘Vrouwen Power’ is, in het zeefje beland kan je dag niet meer stuk. Het is tenslotte jouw dag! Het zeefje dat bij de theemok hoort zorgt ervoor dat de smaak één wordt met het hete water. – zalige geur, niet?

Zelf heb ik ook op de zaterdag een ‘Ik-dag’, heerlijk vind ik dit. Draai mijn eigen muziek, huur een leuk filmpje en het huis is helemaal voor mij. Als de weersverwachting goed is staat er een wandeltocht in de planning, gecombineerd met een thermoskan vol heerlijke thee. Bij thuiskomst blijkt mijn losse thee op te zijn en bestel ik even bij. Perfect eigenlijk.

TheeDirect.nl sluit zich helemaal aan bij jouw ‘Ik-dag’, vandaar dat onze theevariaties mooie namen dragen. Zo droom je lekker weg bij fijne theemomentjes. Geniet alvast van je dag, wij zien je bestelling graag tegemoet en pakken deze met liefde in.