0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

High Tea zonder hoog of laag te springen

Geplaatst op 18 maart 2015 door TheeDirect.nl | Tags: Japanse Kersenbloesem, Lady Earl Grey, Mint Truffel Chocolade, Lovely Rooibos, High Tea, TheeDirect.nl | 0 reacties

O, wat een drukte opeens, ik moet nog zoveel doen voor aankomende High Tea. Ik weet het: ben zelf met het idee gekomen maar ik wist niet dat het zoveel werk zou zijn. Sterker nog, waar moet ik beginnen: hoe begin ik een High Tea zonder hoog of laag te springen? Tuurlijk, met Pinterest kom ik een heel eind maar echt handig met hapjes maken ben ik zelf niet. Misschien moet ik gewoon eens wat vriendinnen om hulp vragen.

Saskia is bijzonder creatief in haar bakkunst, Nicole kan in het echt goed versieren maar zeker ook bij de gebakjes van Saskia. Deze twee vullen elkaar dus goed aan. Misschien kan ik dan wel samen met Petra de tuin alvast in de juiste sfeer brengen en alles leuk klaar zetten. Hmm, volgens mij vergeet ik nog iets. Ojaaj, natuurlijk… mijn losse thee van TheeDirect.nl. Ach, met zo’n handige webshop moet ik daar wel uitkomen. Dan vullen we gewoon de theepot met heet water en is iedereen vrij een eigen smaak te kiezen. Perfect!

Je bent vast erg benieuwd naar de smaakjes die ik
besteld hebt, zal ik het dan maar vast verklappen?

floralpartyDeze High Tea gaan ze zeker nooit vergeten! Ook de etagères moet ik straks nog even uit de kast halen en van de stoflaag ontdoen. Zo nog even mijn nieuwe bestek showen welke ik speciaal voor vanmiddag gekocht hebt. Enige dat ik echt niet mag vergeten is mijn nieuwe jurkje. Deze is een beetje aan de strakke kant voor een High Tea, maar past echt bij ons thema de vrolijke lente kleurtjes.

Je bent vast erg benieuwd naar de smaakjes die ik besteld hebt? Zal ik het dan maar vast verklappen? Ik heb de volgende theeën besteld: Mint Truffel Chocolade, Lovely Rooibos, Lady Earl Grey en Japanse Kersenbloesem. Niet verklappen hé!