0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Groene thee of helium ballon

Geplaatst op 27 april 2015 door TheeDirect.nl | Tags: sporten, groene thee, Afvallen, theedirect | 0 reacties

Zucht, niet weer: waarom geeft die weegschaal nog steeds tien kilo extra aan na de groene thee van gisteravond. - waar blijft dat standaard gewicht, mijn strakke buikje, sterker nog... waar is mijn navel? Als ik naast mijn vriendinnen loop lijk ik wel een opgeblazen kamerolifant of een helium ballon. Niet dat ik iets tegen dik zijn hebt, had alleen nooit verwacht dat het juist mij zou overkomen. Vroeger was ik namelijk best actief op sportgebied, ik deed zo'n beetje alles en had zeker geen knijpwangetjes. Tuurlijk ik heb het de laatste jaren een beetje laten verslonzen. Misschien een slecht excuus: maar ik was druk met zoveel andere prioriteiten dat ik mijn lichaam totaal vergat.

girlEn weet je, ik heb ook de energie van toen niet meer om er weer volledig tegen aan te gaan, thuis wachten nog steeds allerhande prioriteiten. Op het werk kan ik ook moeilijk buikspieroefeningen gaan doen of hardlopen in de pauzes, waarna ik vervolgens bezweet achter mijn computer duik. Mijn collega's zien mij al bezig zijn, moet er niet aan denken. Maar weet je, gisteren had ik een goede vriendin langs en zij kwam niet alleen. Nee, ze had groene thee mee in haar even zo groen lederen handtas (echte fashionchick, keer iets anders dan een slonskip). - continue bezig met de laatste trends op het gebied van mode, sporten en afvallen. Stiekem ben ik best jaloers op haar figuur. Anyway, so far... so good: ik mocht dus aan de groene thee van haar. Het zou mij benieuwen!


Fragment uit mijn dagboek:

"Misschien moet ik ook maar eens gaan sporten,
of bestel ik toch een patatje oorlog met frikandel?"

Lief dagboek,

Vanochtend heb ik mijn prullenbak (of eigenlijk mijzelf) betrapt. - er lagen afvalresten van de lokale patatzaak in. Heb ik het dieet dan toch niet doorgezet? Zal ik altijd een helium ballon blijven, smachtend naar een man dat meer in mij ziet dan de slonskip die ik ben... #zucht: it's a hard knock life!


 

00507 China Lung-Ching Dragon WellDeze groene thee is even wennen hoor, het is namelijk wel totaal anders van smaak. De geur zelf is ook niet iets waar ik persoonlijk direct voor zou gaan. Gaat dit mij echt helpen een ander figuur te kweken? - al ben ik in kweken ook niet echt handig... mijn groentetuintje leeft nooit langer dan enkele maandjes. Gelukkig voor mij is groene thee net zo gezond als een groentetuin vol groente. - maar ergens wel weer minder lekker dan een patatje oorlog met frikandel. Zucht, waar zit ik met mijn bolle toet? Mijn vriendin komt vanavond weer langs om samen aan de groene thee te gaan en vervolgens naar mijn eerste proefles bij de sportschool. Want groene thee en sporten zijn als Bassie en Adriaan, Barbie en Ken, Mork en Mindy of Batman en Robin. Een echt dreamteam.

Update na gisteravond: Pfff, ben toch zo moe geworden na mijn eerste proefles, ik had de thee zo op. Weet je: ergens vond ik het maar al te leuk! Zit nu in dezelfde sportschool als mijn beste vriendin, wat zeker helpt (evenals al die vrij-gezellige hunks) en ik begin groene thee steeds lekkerder te vinden. Ik ben er klaar voor! ... denk ik ...

 

Liefs Sandra @Blogging