0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Een nieuw fesTEAval voor theeliefhebbers

Geplaatst op 11 maart 2015 door TheeDirect.nl | Tags: Standhouders, TheeDirect.nl. Theeliefhebberij, DeFabrique, 2016, fesTEAval | 0 reacties

Afgelopen periode werden veel winkels, groothandels en liefhebbers met een passie voor thee benadert door “fesTEAval”. Hoewel het geheel nog kakelvers is trokken wij alvast onze stoute schoenen aan om deze organisatie stevig aan de tand te voelen. - wat blijkt: het geheel beloofd een waar spektakel voor de theeliefhebberij te worden.

Na zo'n beetje alle beurzen voor koffie en cacao voorbij te zien komen, is het hoog tijd voor een heus thee evenement! In het voorjaar van 2016 zal het eerste “fesTEAval”: een evenement compleet in het teken van thee en alles erom heen plaatsvinden in “DeFabrique”. - een industrieel evenementenlocatie te Utrecht. Op deze beurs worden bezoekers verwend met verschillende thee-stands, thee-accessoires en andere theeliefhebbers die voor jullie klaar staan. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om bij de verschillende stands thee te proeven en eventueel bijzondere en leuke producten aan te schaffen.

Op dit moment zijn ze dan ook druk bezig met het werven
van enthousiaste standhouders voor op de beurs

Maar wie zit er eigenlijk achter?

Het brein achter dit evenement is niemand minder dan: “Nikki Looman”, de Blogster achter “Leuke Theetjes”. Op deze blog schrijft zij al sinds oktober 2014 over haar grote passie: thee. Dit doet zij naast haar werk als partymanager, waarin Nikki voornamelijk zakelijke evenementen en beurzen begeleidt. Het leek haar dan ook een goed moment om deze twee passies te combineren en een evenement op te richten waar zij haar hart als thee liefhebber op kan halen, samen met een heleboel andere thee fanaten. - en dit zijn er nogal veel!

tea

Voor wie is het fesTEAval?

De “fesTEAval” beurs zal dan ook voor zowel horeca, particulieren en bedrijven te bezoeken zijn. Als organisatie zijn ze nog wel aan het kijken of er genoeg animo is om er een tweede dag bij te boeken. Deze dag zal dan meer als congresdag dienen. Op deze dag willen ze met een hele groep theedrinkers samenkomen, om samen onderwezen te worden over nieuwe trends op het gebied van thee, inspiratieworkshops en andere workshops.

Werving van standhouders

Op dit moment zijn ze dan ook druk bezig met het werven van enthousiaste standhouders voor op de beurs. Mocht u hier meer info over willen ontvangen dan kunt u een mail sturen naar: info@festeaval.nl Als alles loopt zoals Looman hoopt zullen de kaarten in het najaar te koop zijn, mocht je dit in de gaten willen houden dan is “fesTEAval” te volgen via: Facebook & Twitter.

Ons aandeel als TheeDirect.nl houden wij via Facebook nog even onder voorbehoud.