0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Afvallen is niet lastig: be your own hero

Geplaatst op 14 april 2015 door TheeDirect.nl | Tags: workout, groene thee, Afvallen, kruidenthee | 0 reacties

Hoi ik ben Sandra en ik zit al een tijdje op Instagram net als mijn vriendengroepje, zo kunnen we foto's met elkaar- en anderen delen. (*Kei leuk) Zo plaats ik regelmatig foto's van de lekkerste snacks, taarten, zelfgemaakte limonade en andere lekkere hapjes. Bijna iedereen volgt mij, en ik... ik volg de meeste mensen ook wel.

Na een avondje taart bakken wilde ik een foto plaatsen op Instagram, opeens zag ik iets voorbij komen van "Kayla Itsines", een Instagram profiel voor vrouwen die serieus willen afvallen op een goede manier. - er is ook een website van. Nu wil ik tussen het vele bakken en snoepen door eigenlijk ook stiekem wel zo'n droomfiguurtje maar of het haalbaar is weet ik niet. De dames welke voorbij komen zien er namelijk wel erg perfect uit.

Toen ik mijn vriendinnen vertelde over mijn afvalplan keken zij mij met ogen vol verbazing aan. 'Sandra wil afvallen?? - zij is toch juist een bakfanaat en eet alles wat los en vast zit'. Tuurlijk, ik weet wel hoe ze over mij denken, maar ze mogen mij om wie ik ben en dat is belangrijk bij een goede vriendschap.

“Wees je eigen held en gebruik de krachten die
je veel te lang verborgen wist te houden.

Laat los, wees geduldig, houd kracht, geef niet op
blijf gemotiveerd: vastberadenheid loont."

Weet je, ik heb laatst iets stouts gedaan, iets wat niemand van mij had verwacht: ik ben hardloopschoenen wezen kopen, een work-out matje en heb mijn bakspullen allemaal in dozen gestopt. Ik ga er serieus voor: maar wel op een gezonde manier. Zo neem ik vanaf nu kleinere maaltijden, meer water en thee, fruit en zuivel. - geen snoepgoed meer voor mij. Met name groene thee en kruidenthee schijnt erg goed te zijn voor je lichaam.

Met name groene thee is ideaal als hulpje bij het afvallen: het goedje werkt stress verminderend en zorgt tegelijkertijd voor een snelle stofwisseling. Uiteraard is goed sporten ernaast wel een vereiste. Verder drink ik op z'n minst vier koppen groene thee per dag voor een mooi resultaat. - en hoewel groene thee tegenwoordig overal verkrijgbaar is, moet je wel rekening houden met de kwaliteit van de theeblaadjes. Daarom bestel ik het altijd bij TheeDirect.nl

Heb jij ook zin om alle slechte gewoontes aan de kant te gooien? (niet, dat je helemaal niet meer mag snoepen hoor... dan wel weer met mate) - Misschien heb je wel zin om met mij mee te doen. Dan gaat dit jaar voor ons een gezond jaar worden.

 

-X- en liefs Sandra @Blogging