0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bezorgen & Retourneren

Wij verpakken de thee voor jou!

Alle theesoorten worden zorgvuldig verpakt met vermelding van ingrediënten en zet informatie. Wij verpakken in 50-100 of 250 gram. Daarnaast bedienen wij de zakelijke markt, ben je grootverbruiker of horeca ondernemer dan kan je grotere hoeveelheden bestellen vanaf  500 gram. Neem dan contact met ons op. (Zie ook: Word zakelijk partner)

Cadeau? Voeg een persoonlijke boodschap toe!

Bij alle geschenkverpakkingen is het mogelijk er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Je vult de gegevens in en wij drukken je boodschap en zenden deze mee met de geschenkverpakking.

 

Service

Mocht uw bestelling niet naar wens zijn, neem contact net ons op. Wij adviseren u graag!

 

Bezorginformatie

Wij sturen de bestelling zo snel mogelijk op. Op werkdagen verzenden wij dagelijks onze bestellingen. Met uitzondering van alle feestdagen.

Komt je bestelling op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen en is de betaling voldaan met Ideal dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Heb je vrijdag na 14.00 uur besteld, dan heb je je bestelling dinsdag in huis. Bij betaling met handmatige overschrijving verzenden wij je bestelling na ontvangst van het factuurbedrag. Je ontvangt altijd een emailbericht wanneer je bestelling door ons is verzonden met een link van jouw persoonlijke Track&Tracecode zodat je altijd informatie hebt over wanneer en hoe laat je pakket wordt geleverd.

Wij verzenden je bestelling met de 24-uur service van PostNL en maken gebruik van Track&Trace code. PostNL is voor ons een betrouwbare partner voor verzending van je bestelling. Brievenbuspakketjes worden verzonden met “ traceerbaar brievenbuspakket”. Wij  maken gebruik van de snelle 24-uur service, de verantwoordelijkheid voor het niet op tijd afleveren van je bestelling ligt bij PostNL en vrijwaard TheeDirect.nl.

Voor bestellingen met een waarde boven de  € 35,00  verzenden wij geheel gratis. Bij bestellingen onder de € 35,- brengen wij €3,95 verzendkosten in rekening.

Wij leveren onze producten in Nederland en België  


Haal je bestelling gratis af bij TheeDirect

TheeDirect biedt jou de mogelijkheid je bestelling gratis af te halen. Je bespaart hiermee bij bestellingen onder de € 35,- de volledige verzendkosten. Heb je je bestelling geplaatst voor 15.00 uur, dan ligt je bestelling de volgende werkdag klaar vanaf 10.00 uur. Uiteraard informeren we jou als je bestelling eerder klaar ligt :-) Het afhaaladres is Prinsw Willem Alexanderplein 10 in Benthuizen.