0 items - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Afvallen en kruidenthee: altijd een goed idee

Geplaatst op 22 augustus 2019 door Caroline de Vente | Tags: honger, fit, kruidenmix, vermoeidheid, kruiden, Afvallen, kruidenthee | 0 reacties

Zetten we vorige week nog uiteen waarom afvallen met groene thee een goed idee is, deze week brengen we je graag op nieuwe ideeën. Zo kun je ter variatie van je dieet groene thee afwisselen met kruidenthee. Deze kruidenmixen stillen je honger en/of stimuleren je spijsvertering.

Lees meer over afvallen met groene thee.

 

Afvalrace met Tempel van de Specerijen

Last van een opgeblazen gevoel en honger tijdens het afvallen? Tempel van de Specerijen is een kruidenmix van onder meer venkel, anijs en gember. Anijs kalmeert de maag vanwege de werkzame stof anethol, venkel voorkomt gasvorming en maakt gassen onschadelijk en gember heeft een antibacteriële werking en stimuleert een gezonde spijsvertering. Voeg daar ingrediënten als ananas, citroen, zoethout, kokos en koriander aan toe en je hebt een appetijtelijke theecompositie, die niet alleen heerlijk smaakt; maar ook nog eens hongerstillend werkt.

 

Aan de lijn? Fit voor de Dag!

Vermoeidheid is een veelvoorkomend fenomeen tijdens het diëten. Maak een einde aan het lusteloze gevoel en geef jezelf een energieboost met de kruidenmix Fit voor de Dag. Citroengras, gember, zwarte bessenblad en sappige stukjes fruit geven je energiepeil een trap onder zijn bips. Citroengras zit vol antioxidanten, wat goed is voor je maag en darmen. Gember stimuleert een gezonde spijsvertering en zwarte bessenblad stabiliseert het bloedsuikerniveau, waardoor er minder insuline nodig is.

 

Hongerstillende Kruiden Chai

Die eeuwige trek maakt het afvallen ondragelijk. Gelukkig maakt de Kruiden Chai een eind aan je hongergevoel. De gearomatiseerde thee bestaat uit een mix van kruiden, vruchten en specerijen, waaronder kruidnagel, brandnetelblad, gember en kaneel. Kruidnagel en gember verbeteren je spijsvertering, brandnetelblad reinigt en kaneel heeft een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel en het cholesterolniveau.

 

Vrouwen Power - hulde aan de vrouw

De kruidenmix Vrouwen Power brengt hulde aan het vrouwelijk lichaam. De mix is uitermate geschikt voor ongemakken tijdens de overgang, maar een kopje Vrouwen Power kan ook zeker geen kwaad tijdens het afvallen. Zo heeft de heermoes een urinedrijvende werking, maakt het blad van de vrouwenmantel een einde aan een moeilijke spijsvertering en brengt duizendblad het zweten op gang.

Bekijk ons assortiment kruidenmixen of kies voor losse, pure kruiden.